БНТфото: pexels.comОт днес носенето на маски в румънския град Гюргево става

...
БНТфото: pexels.comОт днес носенето на маски в румънския град Гюргево става
Коментари Харесай

Носенето на маски в Гюргево става задължително

БНТ

фото: pexels.com

От през днешния ден носенето на маски в румънския град Гюргево става наложително. Решението е взето и за още петнайсет окръга в страната.

Маски би трябвало да носят всички поданици на възраст над пет години. Това включва всички лица, присъстващи на открити публични пространства, като открити пазари, панаири, сергии, жп гари, автогари, спирки на градския превоз, паркове, детски площадки и зони за отдих, оповестяват от префектура Гюргево.

Хората, които се занимават с интензивна физическа интензивност и в сложни условия на работа, като високи температури или висока мокрота, и деца под петгодишна възраст са освободени от тези разпореждания. Жандармерията в Гюргево от през днешния ден стартира и инспекции по какъв начин се извършват наредбите на Комитета по изключителните обстановки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР